Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bile Demon

őstag

válasz s0ulreaver #57 üzenetére

Analógon bizonyos esetben, pl. ha 1 pixeles függőleges vonalakból álló rács van, akkor a kép nem teljesen stabil, hosszú lenne kifejteni, de ennek műszaki okai vannak (pontosan kell rászinkronozni a VGA jel frekvenciájára és fázisára, valamekkora fáziszaj a szinkronizálás velejárója). DVI-nél ez a dolog nincsen, ott mindig stabil, álló kép jön létre, a pozíció beállítás is automatikusan teljesül. Emellett a D/A átalakítás során keletkező, a kábel sávszélességéből adódó, és végül az A/D átalakítás során létrejövő torzítások, zajok hatásától TELJESEN mentes a kép, (nincs kis mértékű szellemkép sem, valamint a kép olyan éles, mint amit maga a panel tud), ha teheted használd DVI-n, amúgy a különbség ÁLTALÁBAN (jó TFT-nél, kártyánál, kábelnél) nem nagy, én igényes vagyok, de nekem az analóg is megfelelően jó minőségű. (Igazából nem csak ezektől a dolgoktól jó vagy rossz egy TFT, pl. a laptopom digitális panelja sokkal rosszabb (szín visszaadás, látószög, kontraszt), mint az analóg asztali TFT-m.

Egy biztos a DVI nem szabad, hogy rosszabb legyen, mint az analóg...

WEB-design-ra szerintem teljesen jó lenne, csak a szín visszadásra kell vigyázni, hogy az megfelel e Neked, azt látod e, mint ahogy az userek, lényeges e ez a kérdés?
    Ja meg a felbontások, meg kell e nézni a weboldalakat többféle felbontásban?
    Lehet, hogy mégis szerencsésebb egy profibb diamondtronos CRT.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák