- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
s0ulreaver #57 üzenetére
Analógon bizonyos esetben, pl. ha 1 pixeles függőleges vonalakból álló rács van, akkor a kép nem teljesen stabil, hosszú lenne kifejteni, de ennek műszaki okai vannak (pontosan kell rászinkronozni a VGA jel frekvenciájára és fázisára, valamekkora fáziszaj a szinkronizálás velejárója). DVI-nél ez a dolog nincsen, ott mindig stabil, álló kép jön létre, a pozíció beállítás is automatikusan teljesül. Emellett a D/A átalakítás során keletkező, a kábel sávszélességéből adódó, és végül az A/D átalakítás során létrejövő torzítások, zajok hatásától TELJESEN mentes a kép, (nincs kis mértékű szellemkép sem, valamint a kép olyan éles, mint amit maga a panel tud), ha teheted használd DVI-n, amúgy a különbség ÁLTALÁBAN (jó TFT-nél, kártyánál, kábelnél) nem nagy, én igényes vagyok, de nekem az analóg is megfelelően jó minőségű. (Igazából nem csak ezektől a dolgoktól jó vagy rossz egy TFT, pl. a laptopom digitális panelja sokkal rosszabb (szín visszaadás, látószög, kontraszt), mint az analóg asztali TFT-m.
Egy biztos a DVI nem szabad, hogy rosszabb legyen, mint az analóg...
WEB-design-ra szerintem teljesen jó lenne, csak a szín visszadásra kell vigyázni, hogy az megfelel e Neked, azt látod e, mint ahogy az userek, lényeges e ez a kérdés?
Ja meg a felbontások, meg kell e nézni a weboldalakat többféle felbontásban?
Lehet, hogy mégis szerencsésebb egy profibb diamondtronos CRT.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest