Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attika80

aktív tag

válasz Pala #669 üzenetére

Szia.

Szia. A konyveket megkoszonnem nagyon, Sot az edzestervet is. Bar sajnos napi 12-13 ora munka utan mar nem igazan jut ra idom. A taktika nekem eleg jol megy, abban eleg othonosan mozgok. A megnyitasaim is ezt celozzak. Amugy en 2190-el iratkoztam fide listara, csak akkoriban jott egy bno eleg sok gondom volt:) Volt vagy negy versenyem amikor meg az 1900-as ertekszamu versenyzoktol is kikaptam:):) Lecsusztam valami 2069-re vagy valami ilyesmi:) Egyebkent nem tudom mond e neked valamit a Berebora Ferenc nev? O nemzetkozi mester, mellesleg jo baratok vagyunk. O volt az edzom. De pl Erdos Viktor ifi vilagbajnoknak is:) Na szoval megnyitasaim kb igy alakulnak partikban. Vilagossal ha tehetem kozepcselt jatszom, nagyon jol ismerem ezt a megnyitast, tele van taktikai lehetosegekkel. c5-re pedig a Keresz Tamadas a kedvencem ha lehetosegem van ra. De ugye sziciliaiba ne menjunk bele az nagyon hosszu. Sotettel e4-re Aljechint jatszom, ugye ez inkabb poziciosabb allas, de regebben abban maradtunk Ferivel, hogy ez meglepo es eleg jol kitanulmanyoztam eme megnyitast is! D4-re pedig Grunfeld, vagy ha tudom az ellenfel megnyitasat es belemegy akkor szivesen jatszom Botvinnikot is:) Szoval kb igy nez ki a repertoar. Egyebkent erdekes kozepjatekokat amik bonyolultak a Rybkaval szoktam elemezni, felelmetesen eros a Rybka. Es ami nagyon tetszik benne, hogy igazan sakkszerueket lep. Bar azert az edzestervet is szivesen vennem de, hogy napi 5 oram nincs ra az biztos sajna. No tartsuk a lelket a topikban:D

Szia

Új hozzászólás Aktív témák