Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Szia.
Szia. A konyveket megkoszonnem nagyon, Sot az edzestervet is. Bar sajnos napi 12-13 ora munka utan mar nem igazan jut ra idom. A taktika nekem eleg jol megy, abban eleg othonosan mozgok. A megnyitasaim is ezt celozzak. Amugy en 2190-el iratkoztam fide listara, csak akkoriban jott egy bno eleg sok gondom volt
Volt vagy negy versenyem amikor meg az 1900-as ertekszamu versenyzoktol is kikaptam
Lecsusztam valami 2069-re vagy valami ilyesmi
Egyebkent nem tudom mond e neked valamit a Berebora Ferenc nev? O nemzetkozi mester, mellesleg jo baratok vagyunk. O volt az edzom. De pl Erdos Viktor ifi vilagbajnoknak is
Na szoval megnyitasaim kb igy alakulnak partikban. Vilagossal ha tehetem kozepcselt jatszom, nagyon jol ismerem ezt a megnyitast, tele van taktikai lehetosegekkel. c5-re pedig a Keresz Tamadas a kedvencem ha lehetosegem van ra. De ugye sziciliaiba ne menjunk bele az nagyon hosszu. Sotettel e4-re Aljechint jatszom, ugye ez inkabb poziciosabb allas, de regebben abban maradtunk Ferivel, hogy ez meglepo es eleg jol kitanulmanyoztam eme megnyitast is! D4-re pedig Grunfeld, vagy ha tudom az ellenfel megnyitasat es belemegy akkor szivesen jatszom Botvinnikot is
Szoval kb igy nez ki a repertoar. Egyebkent erdekes kozepjatekokat amik bonyolultak a Rybkaval szoktam elemezni, felelmetesen eros a Rybka. Es ami nagyon tetszik benne, hogy igazan sakkszerueket lep. Bar azert az edzestervet is szivesen vennem de, hogy napi 5 oram nincs ra az biztos sajna. No tartsuk a lelket a topikban
Szia
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Volt vagy negy versenyem amikor meg az 1900-as ertekszamu versenyzoktol is kikaptam