- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
indian85
csendes tag
És ez a CoP kiegészítése lesz, vagy a SHoC-é? Mert a listát szemlélve igen csak szimpi a cucc.
Nálam a Cop elég ramatyul megy, gyenge a gépem.
SHoC szerencsére faján megy, statikus megvilágítás melett maxon van minden. (Kivéve a füvet, az már lassítana.)Ma próbáltam a Priboi Story-t, de valamiért nem tetszett annyira. Kicsit olyan érzésem volt közben, mintha butítva lenne a dolog, persze csak az Oblivion Lost árnyékában. (Vagy Csernobil árnyékában?
)
Továbbá az a sok virág...Nem illett a képbe, nem hiszem, hogy az alapsztori és a P.S. között eltelt 1 évben ilyen ökológia felfutás lenne.
Az új sztori se tudott meghatni, a S.T.A.L.K.E.R.-ben soha se a sztori érdekelt, hanem a kószálás.Remélem, a Lost Alpha nem lesz dugig pitypangokkal.
Több MOD-ot nem ismerek, amiket meg próbáltam, azok sokat CRASH-eltek meg hülyeségek voltak. O.L. 2.2 legalább jól ki van dolgozva, azzal vittem végig a játékot, kemény dió volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest