Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Medvelászló #5692 üzenetére
pontosan... a jó vidkariról meg annyit, hogy egy elsőszériás 3870OC (2slot, stb) nekem tökéletesen elég volt alá 1280ban, bár följebb már lehet kevés lett volna, az meg árban már annyira nem vészes
x800gtoval se volt csúnya (static lightning, minden más max), de full dinamikkal kezd el igazán élni.
Anubiss: mire vagy kíváncsi? OL1.33, OL 2.0, OL 2.2őt végigvittem legnehezebben, mászkáltam, nézelődtem sokat, szóval kérdezz, szerintem fogok tudni válaszolni.
röviden: új fegyverek, sokkal jobb kiegyensúlyozottság, nagyobb de kiegyensúlyozottabb kihívás (kivéve OL2.0 CNPP, azt szerintem ők se gondolták komolyan
), szebb, jobb, hangulatossabb. a napfelkelte Cordonban pedig talán az egyik legszebb és legfílingebb jelenet az utóbbi két év összes játéka közül (versenyben még: Sacred2 gyűjtői, Crysis megfagyott dzsungel, SupCom: FA missziók, Dirt hegymászós pályái a vadállatokkal, GTR07 "zöld pokol"). avagy 30adszorra is megállsz nézni az aranyszínben pompázó zónát, a fényárnyékok játékát, meg úgy általában csak gyönyörködni. kiegyensúlyozott, sokrétű, a zóna él, a ClearSky meg elbújhat... gyakorlatilag az OL2.2 az egyik legjobb valaha kiadott fpsé tette a Stalker:SoCt. és játszottam sokkal. illetve Quake2tőtől kezdve szinte mindegyik említésre méltóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Legion RTX 5090-es gép kerestetik
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest