- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
értem az egészet, de ki tudja még annyira a játék elején hogy ki kivel van. én ott kinyírtam mindenkit
más: most valami X-18-as dokumentumokat kel elvinnem a csaposhoz. de van egy rész amikor mindig repülnek felém ilyen szarok. na ott nincs semmi, csak egy ajtó amihez kell egy szám. egy ilyenen már átmentem, de ezen a másikon ami közvetlen utána van nem tok. ellenség nincs, csak valaki aki a tárgyakat dobál rám, meg valami döngeti az ajtót. hogy kell itt továbbmenni?
szerk: amúgy milyen sava borsa? szerintem nincs valami húdenagy története, azok kívül, hogy mindenki győjti a cumót a pénzért. azon kívül eddig semmi érdekes nem volt. najó volt a kívánság teljesítő legendája, de nem egy oblivion, hogy húde nagy története lenne. najó a kölönböző csoportok története az nem rossz, de ez nem sokkal veri pl a DOOM3-ét. ami meg a talált PDA-kat illeti, hogy ide meg oda rejtettem a cumót, meg ki hol halt meg az tök jó lenne, ha lenne értemle elmenni a cuccokért, mert az nem járja, hogy egy radioaktív kocsi melletti táskába van 5 élet csomag, meg a fejfába!!! el van reajtve 3 gránát...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest