- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #17124 üzenetére
Az érdekes, ha Szemjonovot átkíséred az Agropromon Jantarra (meg kell várni, míg az átjárónál eltűnik és reng eget a föld!), akkor mennie kell a szkriptnek
A yantari bontással beugrottal Szemjonov melle a bunkerba, majd az ott lévő teleporttal mentél át Jupiterre? Szemjonovval beszélni kell, mielőtt átmennèl Jupiterre, ő mondja asszem, hogy ott van Szaharov.Pedig ott kellene lennie a profnak a Jupiteren, ha mindent jol csinaltal. Ha nincs ott, akkor ott a szokasos Rebornos elakadasok egyike lehet. Vagy nem beszeltel valakivel.
En amikor Szemjonovval talalkoztam Yantaron, beszeltem vele es rogton mentem Jupitere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest