Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut #16392 üzenetére
Igen ez az OP2.1 csak a grafikát tuningolta, le is törlöm. Nem igazán akarok neki ugrani a Fenrires feladatoknak, nagyon rá kell arra hangolódni, viszont van pár feladat, ami nekem kimaradt, de érdekel. Elvileg ez egyből játszható, vagy kell hozzá még valami patch?
Speki: Az hogy az én mentésemmel folytattad a játékot, attól még a telepítésed hibás. Végül is végig lehet játszani, anélkül hogy nem spavnolódnak be a tárgyak, PDA-k mert a játék teljesítettnek tekinti a feladatot, csak mivel nem jelenik meg nem is tudod elolvasni, és még kevésbé érted az amúgy is eléggé érthetetlen történetet. De ne add fel. A lényeg, meg kell szerezni azt a hat doksit az O tudatnak három a kordonon van, és Strelok is segít a haverjaival. Zavaró a sok mellék küldi, amiből azért némelyikre szükség van. Az orosz topikban azt olvastam, hogy nincs végigjátszási sorrend, de valahogy mégis be kell tartani valami fontossági sorrendet, mert a főkarakterek is eléggé halandók. -
speki1982
tag
válasz
Sensut #16392 üzenetére
Lehet, hogy érdemesebb lenne erre átnyergelni a Rebornból, vagy legalábbis pihentetni azt egy kicsit. Ha megnézek egy vègigjátszást, csak nézek, ezt már megint hogy... idegesít, mert nem tudom, mit hagyok ki és mikor: ezzel foglalkozom, nem pedig a játékot élvezem.
Plusz ott volt az is, amit Laris említett: nekem és neked is hibásan indult az új játék, ezért nem találtuk meg pl. azt a pda-t a szellőzőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- VoIP telefonálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest