Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laris2

senior tag

válasz shield #14794 üzenetére

Három, én megítélésem szerint jó játékot terveztem annak idején lefordítani. Először az Oblivion 2.5-ötöt gondoltam, ezt többször is végigjátszottam, de közben ráakadtam a Golden Ball-ra ami nagyon megtetszett. Itt a gyilkolászás helyett az önzetlen kapzsiságmentes segítséggel többre lehet haladni. Nincsenek benne fölösleges küldetések, de mindent be kell vállalni, és teljesíteni !!! A játék nem könnyű annak ellenére, hogy bőségesen el vagyunk látva segítséggel. pl a térkép jelzi a feladat, vagy a keresendő tárgy helyét. Nemcsak a feladat részletes ismertetésében, hanem jegyzetek dokumentumok segítik a feladat megoldását. A játék elején felveszünk, egy babát aki egy ömlestett sajtért elmonja, hogyan oldjuk meg a feladatot. A baba figyelmeztet, és tanácsot ad vészhelyzetben. Jelez ha lát valami rendkívülit. Elmondja a széfek kódjait, egy kis történelem. És a legjobb tulajdonsága a babának, a tab gomb megnyomásakor leírja nekünk az előttünk álló karakter jellemét. Kérhetünk tőle tanácsot, és mindezt magyarul. A cserkész pihenőkben található laptopon keresztül elérhetünk üzletembereket, akikkel kereskedhetünk, fontos személyek számunkra. vásárlást is lebonyolíthatunk, a kiszállítás világszínvonal feletti. Figyelni kell a minimap alalatti órát, ha már nem működik, vagy nem látszik baj van. Visszatérve a fordításra, ha találok valami nagyon jót lefordítom. :))

• Sensut

őstag

válasz shield #14794 üzenetére

A Return Of Scar a legfaszább mind közül, de sajnos csak az első része készült el, bár az is legalább akkora, mint a Fotograf. A sztorit lezárták, de marad néhány szál, ami folytatást kíván. Viszont egy önálló történet és elég sok szöveg van benne, mellesleg guglis fordítás, ha jól emlékszem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés