- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #13646 üzenetére
Na, bementem az opciokba, es minden szirszart attallitottam minimumra, csak a latotavot es az objektum reszletesseget hagytam meg magas szinten.Ugy tunik, hogy ez volt a baja, marmint hogy sok memoriat zabalt.Egyelore meg nem tapasztaltam a kifagyast, ugy tunik a kartya is elegseges neki.Aztan majd meglatjuk.Ami bosszant, hogy nem mindig lehet eltalalni, hogy hova kell menni pontosan, most valami doksit kell osszeszedjek a deli orallomas korul, az aknamezon tul, valami WC es nem tudom mi kozott...egyelore nem jottem ra, hogy ott mit kell csinalni.Kisse lehetne tajekoztatobb a jatek - a leiras az oke, de otleteket is beleirhatnanak a szovegbe - jaj, hogy gondolkodni kelljen ? Mi a francert kinlodjak en fel vagy 2 orat amig rajovok hogy mit kell csinalni ? mert rajon az ember, de ahhoz minek elcseszni annyi idot ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest