Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Killer01 #1125 üzenetére
Hali
Köszi, de szerintem nem egyről beszélünk. Tehát csővezetékekre érkezem,a vezeték előttem és mögöttem is le van szakadva. Egy irányba tudok menni,a szomszéd épület tetejére,ahol két tartály van.Innen már csak a földre,ahol jó magas a sugárzás. Na innen merre?/Innen már visszamentem a kezdéshez is, de ugyanide jutottam vissza./
Új hozzászólás Aktív témák
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest