Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mert_csokis

senior tag

válasz Chrom #5460 üzenetére

Hát csak próbaképp volt fennt az OL mod, de nem fogott meg igazán. Nagyon drasztikusan megváltoztatja a játékmenetet. Sok dolog nekem már idétlen volt, viszont pár dolog tetszett benne, úgyhogy megnéztem hogy a készítők milyen modokat alkalmaztak benne. És ezeket próbáltam magamnak összevadászni
    Szal a saját szám íze szerint ez most így néz ki:

Játék frissen telepít, rögtön rá az 1.0005-ös javítás. Ezt követi a Float32 mod 2.0-ás változata. Majd jön a Stalker Skies 1.1
    Ezután jöhet a PLR's Realistic Weapons mod 2.5, és végül rákerül a magyarítás legutolsó javított változata

Ami egyébként érdekes volt még, az a Weather Overhaul mod. Bár az is leginkább a Stalker Skies-on alapul, minimális változtatásokkal. Viszont egyikben sincs sun flares, amit én nagyon szeretek
    Az OL mod-ban viszont van, úgyhogy most az OL mod fájljai közül kiszedegetem az időjárásra és égre vonatkozó cuccokat. És azzal akarom majd kiváltani a Stalker Skies mod-ot. És akkor végre megnyugszom, mert lesznek sun flares effektjeim :)

Végülis ez volt ami nekem fontos volt. Legyen végre normális sérülésmodell a fegyverektől, meg az égbolt és a dinamikus időjárás normális legyen
    Az alap verzióban nem sok fantázia szorult a készítőkbe, nagyon sok helyszínen ugyanaz a borús-szürkés bevilágítás működik
    A Float32 shader mod meg kihagyhatatlan, nagyon sokat emel a játék grafikai összhatásán

Illetve, találtam még egy különleges weather mod-ot is. Beta Style Weather mod talán, vagy valami ilyesmi
    Na azt érdemes kipróbálnotok, iszonyatosan szép napfény bevilágítást csináltak benne. És azt mixelték a régi ég textúrákkal
    Lehet nekiállok majd és ezt próbálom majd a Stalker Skies moddal összemixelni. Az lenne az abszolút best weather mod...

Új hozzászólás Aktív témák