Hirdetés
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
Hát csak próbaképp volt fennt az OL mod, de nem fogott meg igazán. Nagyon drasztikusan megváltoztatja a játékmenetet. Sok dolog nekem már idétlen volt, viszont pár dolog tetszett benne, úgyhogy megnéztem hogy a készítők milyen modokat alkalmaztak benne. És ezeket próbáltam magamnak összevadászni
Szal a saját szám íze szerint ez most így néz ki:Játék frissen telepít, rögtön rá az 1.0005-ös javítás. Ezt követi a Float32 mod 2.0-ás változata. Majd jön a Stalker Skies 1.1
Ezután jöhet a PLR's Realistic Weapons mod 2.5, és végül rákerül a magyarítás legutolsó javított változataAmi egyébként érdekes volt még, az a Weather Overhaul mod. Bár az is leginkább a Stalker Skies-on alapul, minimális változtatásokkal. Viszont egyikben sincs sun flares, amit én nagyon szeretek
Az OL mod-ban viszont van, úgyhogy most az OL mod fájljai közül kiszedegetem az időjárásra és égre vonatkozó cuccokat. És azzal akarom majd kiváltani a Stalker Skies mod-ot. És akkor végre megnyugszom, mert lesznek sun flares effektjeimVégülis ez volt ami nekem fontos volt. Legyen végre normális sérülésmodell a fegyverektől, meg az égbolt és a dinamikus időjárás normális legyen
Az alap verzióban nem sok fantázia szorult a készítőkbe, nagyon sok helyszínen ugyanaz a borús-szürkés bevilágítás működik
A Float32 shader mod meg kihagyhatatlan, nagyon sokat emel a játék grafikai összhatásánIlletve, találtam még egy különleges weather mod-ot is. Beta Style Weather mod talán, vagy valami ilyesmi
Na azt érdemes kipróbálnotok, iszonyatosan szép napfény bevilágítást csináltak benne. És azt mixelték a régi ég textúrákkal
Lehet nekiállok majd és ezt próbálom majd a Stalker Skies moddal összemixelni. Az lenne az abszolút best weather mod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest