- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Megcsináltam minden Duty küldit eddig, Voronenko most nem ad többet (gondolom ha ad is, akkor is ismétlődik majd). Átnéztem a szomszédba, egy ezredeshez, nála is lehet felvenni küldiket, de sosem ad egyet sem. . .
Ugyanitt lehet viszont fegyvert &duty specialitás cuccokat beszerezni, be is neveztem egy dragunovra.
Elindultam, hogy kiírtsam a freedom bázist, és meg kell mondjam, nehezebbre számítottam. Bázis oldalától indulva leszedtem a két, bár felé eső toronyról az emberkéket, majd gránátokkal kinyírtam a kapunál állókat, és az ott lévő toronyban az őrt is. Felmásztam a toronyra (mindezt 3 torony mesterlövésze szeme láttára, mintha mi sem történt volna), és kinyírtam a tábortűz körül állókat, majd a toronyban lévőket is. Csalódottan mentem a főépülethez, ott már volt némi ellenállás, de ekkorára már a bázist szinte teljesen legyaktam. Az AI megint csodát alkotott, a tábortüzes csávó azt sem vette észre, hogy a szomszédját (!!!) kilőttem
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- LEGO klub
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest