Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP #3320 üzenetére
igenigen, a másik meg egyel arrébb és részeg... amúgy az asztalon van kaja pia, de nem volt képem felszedni előlük
pedig először el akartam adni a kocsmárosnak
de akkor már nem lesz ott újra a bloodsucker meg controller, sem hadsereg, csak max 1-2 bandita?
FÉLEK attól a helytől, én már csak ilyen vagyokamúgy láttam egy vidit, volt benne egy bloodsucker, egy politergeiss (vagy mi) meg ilyen kicsi manók, amik alacsonyak, szélesek voltak, és egy hülye köpenyt hordtak magukon (plusz stalkerzombik és hadsereg, szal volt tumultus
)
nemtom hol lehetett, sejtésem szerint valamelyik x lab (volt ott asszem egy pseudogiant is, azzal kezdte hogy lelőtte...)na szal arra akarok kilyukadni hogy minden szörnyet ismertem belőle kivéve ezeket a köpenyes alakokat, az a zone survuvival guid-ben sem találtam meg meg sehol... úgy néznek ki kb mint pl a chihiróban azok a "talpnyalók".
És a vidi lényege az volt hogy a srác folyton meghalt, és újra kellett kezdenie, de mindjárt rákeresek és megnézem...
am lehet összemostam valami másik vidivel, mert elég sokat nézek mostanában stalkerrel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Félórányi videón a 007 First Light
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Eladó Asus 4G-AC53U SIM kártyás router
- Latitude 5320 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G PRO X gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest