Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borge
csendes tag
Na, amint lesz rá időm, ezt meglesem. Az uninstall/install-al semmi probléma, az elmúlt 3 napban kb. 15-ször töröltem és raktam fel újra, úgyhogy lassan már agyf@szt kapok tőle. Köszönöm mindkettőtök önzetlen segítségét (már ennek is örülni kell ebben a mái világban), majd jelentek az eredményről!

-
Borge
csendes tag
-
Borge
csendes tag
Ja, értem. Kb. egy éve játszottam vele utoljára, rémlett is valami, még a trader mod-al kapcsolatosan.
Akkor, miután az fsgame.ltx-ben a gamedata sorban mindkettő "true"-ra van állítva, az alapjátékban nyissak egy gamedata nevű könyvtárat? Majd ide másoljam be és itt futtassam a socol2009_rc1 exe-t? -
Bencom ™
őstag
hopp ezt lefelejtettem:ERŐSEN SPOILER!
már az megvolt
bennvagyok a szarkofágban... az dedurva hely... PDA alapon kijelez 30 embert (persze mind exós, de már nekem is van, találtam lenn)
Sugárzás az egekben, szóval sokáig nem fogom húzni...
Ja és valaki oroszul duruzsol a fülembe egyfolytában
Lehet ezt a játékot még fokozni?
-
Hun'reeth
őstag
Akkor te valami könnyített játékot nyomsz
mert az alapjátékban se ez a ruha nincs ott se a katonákat nem lehet így legyőzni. Ők lövik szarrá az egész telepet ha felbosszantod őket, akkor meg nézhetsz bután.(#3076) VinoRosso: ahol a vonat van az Agropom felé? Hát ott aztán van anomália anomális hátán.
De ha te mondod. De ott is van a keresett papír? (az ellopott dokumentumok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

bennvagyok a szarkofágban... az dedurva hely... PDA alapon kijelez 30 embert (persze mind exós, de már nekem is van, találtam lenn)
Vagy én értettem félre azt az előző hszt?
egyre jobb
mert az alapjátékban se ez a ruha nincs ott se a katonákat nem lehet így legyőzni. Ők lövik szarrá az egész telepet ha felbosszantod őket, akkor meg nézhetsz bután.
shield