Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm, nem tudjátok mennyi időnként szoktak újraspammolni a nevesített ellenfelek? luckyt valaki nagyon úgy néz ki, hogy elintézte, és az nem én voltam. a hullája nincs meg, pedig mindent átnéztem miatta a valószínűsíthető megtalálási területek közül (Dark Valley, Garbage, Agropom teljesen átfésülve).
OL mod:
tényleg betámadnak néha szörnyek. avagy ok, Lucas eltűnt, csomó quest már nem lesz meg, nembaj, akkor legyünk duty tagok mert olyan még sose volt. na igenám, de közben kilőték a robbantós arcot, a ill the sniper küldetés meg teljesíthetetlenné vált. ok, félmunkát nem végzek, akkor tüntessük el a maradék populációt a freedom bázisból (természetesen éjjel). első 5 percben nem is volt hiba, vintarral és hangompított tunderrel szépen fogytak az ellenfelek... aztán egyszer csak aknamező felől robbanások. biztos újraspawnolta a boarokat. ahhoz kicsit sok volt a robbanás, de sebaj... outbreak! remek, kihúzom, maradtak még kb hárman a bázisban, nem lesz veszélyes. kékül a képernyő... hm, a controllert még úgyse láttam a villageban, vagy most jön a monster outbreak. hála égnek csak egy bejárata van, én meg televagyok lőszerrel, jó lesz ez
nos a látvány következőképpen nézett ki: usq 10 zombi, egy burerrel és egy controllerrel támogatva (rakéta kéne ide... dehát én halk és nyomnélküli misszióra készültem). e?!?! ezekután kb felesleges volt végigirtani a freedom bázist, ezeket úgyse állították volna meg (max jól meglepődök köv alkalommal), hogy skinflint és lucas helyett egy controller és egy törpe fogad (ugye a bázis nagyrésze elment pripatyba eddigre).
szóval ésszel, és minden esetben legyen Nálad nehézfegyverzet (rpg/gránát) a játék késői szakaszában.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest