- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Larry303 #2101 üzenetére
passz.Nem tudom pontosan hogyan lehet tönkretenni egy hw-t sw-vel, de azt tom hogy vannak ilyen progik, és nem feltétlenül ezzel a szándékkal készültek(gondolom valami alacsony szintű nyelven meg lehet oldani, hogy forszírozza a progi kell a memkó írást/olvasás egy adott címen/területen lehetőleg úgy, ahogy azt a ram nem szereti, bár ehhez ismerni kell a hw-t is ). Azt meg tom 100%ra, hogy a stalkeren kívül semmi mással nem volt ilyen problémám, pedig azért szoktam stresszelni a gépet midneféle földi jóval, amik azért szerintem sokkal jobban le is terhelik, mint ez a játék...bár nem tom, mostanában elgondolkodtat ez, és lehet majd stalkerral fogok bechelni
. Meg azt is tom, hogy nyáron semmi mást nem csináltam a gépen, amikor meghalt a ramom, csak stalkeroztam kb 1 héten keresztül( hú de jó is volt az
) és a hét elején még semmi baja nem volt, aztán a közepe fele jöttek a kifagyások, és a hét végére meg meghalt az egyik modul, a másik meg félig lett halott. Pedig még a ramok húzva se voltak, mert nem találtam jó szorzót az akkori gyökér 6600om miatt, és csak 790 körül szaladgáltak cl5ben alapfeszen. Most ugyaneze a sztori kezdődik, csak más konfiggal, bár remélem a cruicaljaim most megússzák élve. De ha gondolod tok neked küldeni mentést, ami 1.3-al tuti fagyás, nem is 1et, de még talán patcheletlenből is van, csak azt nem tom meglesni, hogy tényleg az e, mivel már 1.4-gyel tolom. Nálam rengetegszer fagyott ki, akadt el a játék, és legtöbbször nem is volt tuningolva a hw, és elég mozgalmas is volt az elmúlt év ebből a szempontból volt 4 procim, 3 lapom, 3 memóriám 3 vga-m, vinyót is cseréltem, és mindegyikkel csinálta. Így nem tudok másra gondolni, minthogy egyszerűen ilyen a játék, hibákkal van tele, az aninmátorok meg a dizájnerek még úgyahogy jól dolgoztak, de a programozók szerintem inkább a vodkát szürcsölték munka helyett vagy alatt. Többször találkoztam olyannal( pl ez a monlitos furcsaság is, meg a progi zabálja a memkót , az is erre enged következtetni ), ami arra hajazott, hogy elfelejtettek lezárni egy streamet, vagy felszabadítani egy területet a memóriában, ami azért egy elég amatőr hiba ( persze lehet hogy nem igy van, csak úgy néz ki ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest