Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weor
csendes tag
válasz
havenday #9102 üzenetére
Szívesen
Még egy tipp:
A user.ltx fájlban ezeket az értékeket:
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 1.
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_tonemap_lowlum 1.átírod erre és akkor élethűbbek lesznek a fényviszonyok:
r2_sun_lumscale 1.2
r2_sun_lumscale_amb 1.4
r2_sun_lumscale_hemi 1.2
r2_tonemap_lowlum 0.8Közben előtúrtam a jegyzeteimet, hát elbaszott sok minden van...
A teljesség igénye nélkül:
A Lada Niva 200 kilót tud cipelni a játékban, miközben a gyári adatok szerint 340 kilót.
- ezt is átírtam (persze először nem ment, mert el van baszva a Lada neve az eredeti fájlban, rá kellett jönni erre is...)
Az egyik pályán a sajt neve orosz maradt
- ezt is felkutattam, hogy melyik fájl és átírtamVan egy küldetés, hogy lőj le egy varjút az égről, csak mire leesik a földre, el is tűnik a tetem
- kijavítottam, hogy több idő legyen, mire eltűnikA magyarítást sikerült előhozni a Revisitedben, de ez még kicsit bugos, ha lesz időm javítom.
A játék 3 helyről tölt be: becsomagolt gyári fájlok, mods könyvtár és végül a kicsomagolt fájlok
- sikerült priorizálni, hogy a mods könyvtár legyen a legutolsó, amit betöltA rookie fokozatú zsoldosok kapucnis nyomik
- lecseréltem a textúrákat más zsoldoséról lelopva (szerintem egy zsoldos katona nem úgy néz ki, mint egy bandita)A zsoldosok hullái közül nem mind volt vonszolható (ez már a sima Lost Alphában is így volt)
- javítva, hogy minden hulla vonszolható legyenA Yantar pályán el van cseszve egy küldetés
- javítva scripttelMeg ugye ott van a 9024-es hozzászólásom is.
Szóval sok meló, mire néhány biszbaszt összeszedtem és javítottam, és még a magyarítás a Revisiteddel nem is lett kész.
Jövőre ha lesz időm, ezekről írok részletesen képekkel, ha valaki javítani akarja, meg a javított fájlokat is feltöltöm valahova, meg folytatom a magyarítás összehozását rendesen a Revisiteddel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest