Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weor

csendes tag

válasz havenday #9102 üzenetére

Szívesen :K

Még egy tipp:

A user.ltx fájlban ezeket az értékeket:

r2_sun_lumscale 1.
    r2_sun_lumscale_amb 1.
    r2_sun_lumscale_hemi 1.
    r2_tonemap_lowlum 1.

átírod erre és akkor élethűbbek lesznek a fényviszonyok:

r2_sun_lumscale 1.2
    r2_sun_lumscale_amb 1.4
    r2_sun_lumscale_hemi 1.2
    r2_tonemap_lowlum 0.8

Közben előtúrtam a jegyzeteimet, hát elbaszott sok minden van... :D

A teljesség igénye nélkül:
    A Lada Niva 200 kilót tud cipelni a játékban, miközben a gyári adatok szerint 340 kilót.
    - ezt is átírtam (persze először nem ment, mert el van baszva a Lada neve az eredeti fájlban, rá kellett jönni erre is... :D)

Az egyik pályán a sajt neve orosz maradt
    - ezt is felkutattam, hogy melyik fájl és átírtam

Van egy küldetés, hogy lőj le egy varjút az égről, csak mire leesik a földre, el is tűnik a tetem
    - kijavítottam, hogy több idő legyen, mire eltűnik

A magyarítást sikerült előhozni a Revisitedben, de ez még kicsit bugos, ha lesz időm javítom.

A játék 3 helyről tölt be: becsomagolt gyári fájlok, mods könyvtár és végül a kicsomagolt fájlok
    - sikerült priorizálni, hogy a mods könyvtár legyen a legutolsó, amit betölt

A rookie fokozatú zsoldosok kapucnis nyomik
    - lecseréltem a textúrákat más zsoldoséról lelopva (szerintem egy zsoldos katona nem úgy néz ki, mint egy bandita)

A zsoldosok hullái közül nem mind volt vonszolható (ez már a sima Lost Alphában is így volt)
    - javítva, hogy minden hulla vonszolható legyen

A Yantar pályán el van cseszve egy küldetés
    - javítva scripttel

Meg ugye ott van a 9024-es hozzászólásom is.

Szóval sok meló, mire néhány biszbaszt összeszedtem és javítottam, és még a magyarítás a Revisiteddel nem is lett kész.

Jövőre ha lesz időm, ezekről írok részletesen képekkel, ha valaki javítani akarja, meg a javított fájlokat is feltöltöm valahova, meg folytatom a magyarítás összehozását rendesen a Revisiteddel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés