Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Piro)
csendes tag
válasz
Shogo_84 #3377 üzenetére
Na visszafutottam, aszongya a kapu zárva, szóval esélyes tényleg csak kocsival lehet átmenni rajta, tehát vagy tényleg összeszedek még úgy... 80 ezer rubelt, ami melós lenne, vagy újrakezdem kb a játékot
Ilyenkor, meg a kilépések után teljesen olyan érzésem van mintha valami warezos játékkal játszanék, vagy ilyen tört szerveres játékkal, kissé frusztráló, de remélhetőleg lassacskán minden kis hibát kijavítanak. Már lassan egy komplett listám van arról mit lehet és mit nem az adott mapon.
-
(Piro)
csendes tag
válasz
Shogo_84 #3377 üzenetére
Megpróbálom, mondjuk most azt találtam ki hogy összekaparom a pénzt a kocsira, mondjuk még a játék elején vagyok szóval melós lesz. Kapuhoz gránátot hozzávágtam, az nem használt, elvileg kézzel is próbáltam de az nem használt, lehet rossz helyen próbáltam, visszafutok és megpróbálom még egyszer.
(#3376) batman91 : Igazából azt próbáltam de elbuktam mer azóta már visszamentem egyszer a bárhoz szóval maga az autosave is már akkor volt amikor már megtörtént a "gond"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellys Gate 50 MTB - M méret
- Xbox Series X+Nacon Rig 700HX+Play&Charge Kit
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest