Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Lomha 8V #3139 üzenetére
Ezzel biztos nem lesz semmi gond, csak az éjjellátó aninmációt változtatja meg. Nem kavarhat be semminek sem, még új updatenek sem max annyit hogy ha dezoék változtatnak az éjjellátón akkor a mod miatt nem fogod látni ők mit változtattak mert ugyanez marad benn.
(#3137) PeL: És azt elfelejtettem hozzátenni hogy dezoék végre elérték azt hogy minden pályát érdemes ténylegesen bejárni töviről hegyire mert tele van látnivalóval, nem úgy mint az alap játékban ahol sok helyen volt két épület meg 3 tereptárgy a többi meg kopár terület. Valahogy ez a STALKER sokkal élettelibbnek, realisztikusabbnak tűnik. Én eddig minden percét élveztem a bugok ellenére is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest