Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
Habugi:
Igen, a Doughboy egy artifact. Nem világít, szinte átlátszó a földön, nagyon nehéz észrevenni, egyébként egy barna, szőrös golyóbisra hasonlít. Csak véletlenül botlottam bele én is két példányába (az egyik valamelyik laborban mászkált, a másikat Countryside-ban találtam mikor végiggyalogoltam rajta kifelé jövet a középen lévő vizes területről, benn a nádasban). Illetve két másikat monolith katonáktól zsákmányoltam (egyet a radarnál miután a baráti izlom-nak visszavittem az agyat, az ennek során keletkező blowout által kiirtott bázis hullái között, a másikat az erőműnél egy a katonák által lelőtt RPG-s monolith tagnál).A repair kit meg továbbra sem működik.
-
tatararpad
őstag
X18-ban anno voltak ilyen zöld gömbök szanaszét a földön, asszem vagy 6 db, amiknek a descriptionje az volt hogy ezek kellenek artifact merge-hez vagy transmutation-höz, nem emlékszem pontosan. A repair kitet én is csak úgy tudtam beszerezni, hogy levittem az árát a konfigfájlban és megvettem mielőtt még kiszabadítottam Foxot, mert utána senki nem árulta. Mondjuk most megy egy blowout kigyalulta a fél pályát...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Garmin fenix 2
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest