- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
Emberek, ez egy bughalmaz! Amennyire vártam a magyarítást hozzá, annyira ment most el a kedvem tőle.
Hiába nyomom az "R" betűt, nem táraz be, így aztán sok esélyem van a mutánsokat levadászni.
A játékból se tudok kilépni, mert szétfagy és nem lép ki a Windows-ba.
Ctrl+Alt+Del-el se lehet bezárni, mert a feladatkezelő nem jön be, pedig Alt+Tab-al látom.
Egyedül a kijelentkezéssel tudom megúszni, hogy resetelni kelljen a gépet.
-
Misi 007
őstag
Na milyen a patch, kidobál még random?
Mert ha igen, akkor várok még vele. -
Misi 007
őstag
Látom te is képben vagy!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Misi 007
őstag
Jó is ez a patch, amint nyomtam egy "P" betűt, ki is vágott az asztalra.
Na akkor várakozom tovább, egyszer csak eljutok odáig újra, hogy segítsek a stalkereknek agropromban. -
Misi 007
őstag
Végre már, elszállt ismét a mentésem.
Bár mentettem külön vagy 30 perccel korábban, de nekem ehhez most nincs idegzetem.
Sajnos egy bughalmaz az egész... -
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
Lehet itt a sablont nyögni, csak akkor nem kellett volna beoltani a népet, hogy 26-án elérhető lesz...
Nevetséges az egész úgy ahogy van. -
Misi 007
őstag
No meg ha super seedel kezdi beosztani, akkor minden szeletet csak egy ember kap meg.
Már simán lent lenne mindenkinek... -
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
Lehet itt mindenre fogni, de azt ne mondja már nekem senki, hogy ha elkezdik feltolni moddbre és kiderül, hogy fájlkorlát van, akkor ennyi idő alatt nem sikerült beosztani egyéb más helyre.
Már nem 2006-ot írunk, hogy van a rapidshare és kész. -
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
Bazz még most se lehet tölteni?
Úgy látom akkor nem maradtam le semmiről...
vhw: Szerintem ebből ma már nem lesz játszás úgyhogy én megyek inkább olasz focit lesni...

-
Misi 007
őstag
Látom Dezoék nem kapkodják el.
Én stílusosan 1 óra 20 perc utánra tettem volna a megjelenést.
Ahány forrás annyiféleképpen írják a reaktor pontos robbanási idejét. -
Misi 007
őstag
Mondom még alszom egy kicsit de úgy látom hiába mert még most sincs játékunk...
-
Misi 007
őstag
Holnaptól rendesen beindul az élet itt is!

-
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
De sok féreg ember van. Feltétlen be kellett már osztani a közösbe...

Komolyan ilyenkor érdemes lenne minden kiosztott verzióba valami kódot vagy valamit elrejteni ami alapján be lehet azonosítani a parasztot.
Persze utólag mindig könnyű okosnak lenni...
-
Misi 007
őstag
Még szabályosan libabőrös lettem!
-
Misi 007
őstag
De legalább random crashel kb 5 percenként!

-
Misi 007
őstag
Valamit írhatna már Dezodor hogy mi újság van még akár azt is hogy titoktartás köti őket csak írjon.
De ahogy látom elég rég járt már erre.
Ez a donate ötlet különben nem rossz.
Gondoljatok bele ha mindenki csak 5 dollár körüli összeget adományozna máris nagyobb kedvel melóznának...
-
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
Én nem akarok elkeseríteni senkit de ha nyár végére kint lesz akkor már össze tehetitek a két kezeteket.
Mondom ezt úgy hogy nincs semmilyen belsős infóm csak egyszerűen visszagondolok a Priboi Storyra amire szintén jó sokat kellett várni. -
Misi 007
őstag
Amennyiben tényleg kiadásra kerül és nem ilyen dokumentum keresgélős marhaság lesz mint a Priboi Story akkor itt lesz a helye a többi mellett a polcon.

-
Misi 007
őstag
Bétateszternek lenni max sok szabadidővel (és erős idegzettel) rendelkezőknek jó.
Anno én teszteltem az UHSF modot meg a Priboi Storyt is.
Elég hülyén éreztem magam mikor az utóbbiban kb fél napi keresgélés után nem találtam egy dokumentumot Pripyatban.
Aztán ráírtam Dezodorra aki közölte hogy nem is fogom megtalálni mivel abba még nem került bele.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Misi 007
őstag
-
Misi 007
őstag
Attól hogy magyar még nem egyenlő azzal hogy magyar feliratos lesz a játék is.
A Priboi Story se volt magyar... -
Misi 007
őstag
Én meg azt remélem hogy lesz aki magyar feliratot pakol majd alá!
-
Misi 007
őstag
Nos ha a Priboi Storyból indulunk ki akkor szép lesz a Lost Alpha is!
Szerintem emiatt felesleges parázni. -
Misi 007
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)