Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982
üzenetére
Ha a radaron átjutottál az időtörésen akkor nincs gond. Szerintem ez úgy is még csak ismerkedés a játékkal, részedről. A srác meg nem mutat meg mindent, ő 5 doksival végigvitte, én felszedtem hetet a nyolcból,, de volt hogy néggyel is végigvittem. Az x5, x6-ban is van egy doksi, egy létrán kell fölmenni egy kis helyiségbe, közel a kijárathoz, ami a metró végén a törmelékeknél van. Sőt még egy, legalul a ciszternákban Scar hullájánál is, ha jól emlékszem. Jelzi a térkép, ha a közelébe érsz. A wermacht szép része a játéknak,
de a Lokátor egy psziho dráma, a rossz fegyverek, és a rendkívül kevés lőszer miatt.
Vigyázz a megszerzett halál ereklyére, ne hord magaddal, csak amikor biztonságos helyre, pl a bárba viszed. Nekem először lemerült. amikor már bent voltam az aktiváló teremben. Nagy szopás volt,
Dettó, amikor Olgát is megmentettem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nyaralás topik
- Linux Mint
- Assetto Corsa Rally
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- NetApp NAJ-1501-8x 900GB HDD van benne
- Cisco WS-C3850-48PW-S V03 - 48 portos Switch ár alatt
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Dell Optiplex GX110 Retro Pentium III PC
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a Lokátor egy psziho dráma, a rossz fegyverek, és a rendkívül kevés lőszer miatt.
Vigyázz a megszerzett halál ereklyére, ne hord magaddal, csak amikor biztonságos helyre, pl a bárba viszed. Nekem először lemerült. amikor már bent voltam az aktiváló teremben. Nagy szopás volt,