- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Dhampir #5045 üzenetére
Nem olyan nagy dolog egyébként, idővel rááll az ember észlelése és reflexe. Nameg nem Stalker az, hogy ballisztika legyen benne. Természetesen voltak sokkal jobbak is nálam, nekem ez csak szórakozás volt. A kedvencem mindig az ha az ész nélkül rush-olókat leszedhetem valami lehetetlen zugból és figyelem a chat-ben a "fuckig camper"-ezést. Utána jönnek a helyemre leszedni és akkor én már egy másik "aberrált" helyről szedtem ki őket és kaptam az áldást a chat-ben
Utóbbi időben főleg a True Combat Elite volt a kedvencem, szerintem job mint a CS. Különben a netkapcsolaton és a megfelelően belőtt "rate" beállításokon is rengeteg múlik. Jó kábelnettel már eleve előnyben van az ember egy ADSL-essel szemben.
A Stalker világában amolyan Vintar Sniper karakterű játékos vagyok. Mindig is jobban szerettem mint a lassú dögöket és imádom ahogy érezni lehet a röppályát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 Plus 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- Apple Watch SE 2 44mm Wifi
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest