Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Azért ha olyan hatalmas dolgok mennének a háttérben arról tudnánk mi is sztem, nem csak 2-5 fps különbség lenne.
(#394) VinoRosso: Maradjunk annyiban hogy a Crysisnek indokolatlanul magas a gépigénye, és szerintem bőven többet ki tudnak hozni sebesség terén 10%-nál, ez csak a programozókon múlik... Az tuti hogy a konzolos verzió valamivel gyengébb lesz. a CS-ben rengeteg textúra is le lett cserélve, de ilyen alapon a Quake 4 is egy Quake mod. Mindenesetre én akkor is várom, de a lényeg a megjelenéskor fog kiderülni: jó/szórakoztató-e avagy nem...?
-
feka007
veterán
Elég, ha annyit mondok, hogy nagyon sok dologban vhogy szebb lett a Crysis 4870-en, mint 88GTX-en volt. Mondjuk erre már a demó idején fény derült, mikor a demo megjelenése után 1 nappal kijöttek a "Crysis optimalizált" nV fw-ek, hogy növelték a teljesítményt kevésbé észrevehető területeken.
Nekem ie. a földút textúrája tűnt fel, hogy ATi-n lényegesen szebb, és csak multiban olyan, mint nV-n volt (ugyanis MP-nél maga a játék levesz vmennyit a grafból)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest