Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2
üzenetére
SPOILER
hjam, erőltetett. dehát ha nem lövöd ki Strelokot, tényleg ez történik. apropó: van egy pillanat, amikor kimegy a psy pajzsa, de még mindig látómezőben van... volt aki ki tudta lőne ezután?
kicsit továbbgondoltam a dolgot... elvileg a teljes CS fakció berusholt CNPPbe, azért nem maradt hírmondó se. jó, ez erőltetett. bár az SoCben beszéltek valami olyasmit arról, hogy egyszer csak az egyik frakció fogta magát, és elindult CNPPbe, aztán hírmondó se maradt... nekem olyan gondolatom volt, hogy belőlük lett a monolith, a gyakorlatban végülis nem sokat tévedtem... apropó: Siro név jelent valamit oroszul? csak mert ugye van egy merc ruhás zombi egy eléggé érdekes flash driveval a freedom bázis mellett... látott valamit és azóta megőrült (get the crazy stalker's flash drive küldetés célpontja... és egy monolith vért fekszik mellette, amit valamiért nem akart felvenni... avagy a psy rá annyira nem hatott?).
Red Forestnek inkább a hangulata ütött, meg hogy tényleg életveszélyes volt az SOChoz hasonlóan. de Army Warehouse is legalább annyira ki van dolgozva, mint Swamp, ha nem jobban -bár a scriptek ott se tökéletesek-. bár a Red Forest felé menő cordonhoz/faluba nem igazán néztem be, ott már nagyon féltem, hogy megint összerosálja magát az engine.
valamint úgy volt, hogy Bar legalább egy része megmarad... nos, legalább akkor az úton mellette el lehetett volna menni, ha anomáliák zárják le a területet... vagy nemtom, a térkép miatt eléggé fura a dolog.
hospital végén meg legalább annyi esze lett volna a készítőknek, hogy valakivel kezünkbenyomják a két fegyvert, aztán egy cutsceneben beleesünk egy timebe... in medias resnek van értelme, de nem egy ilyen programnál.
a cutscene meg sejtelmes, mint 1984ben sárgára mázolt pávián (meg kb annyira is illik oda).
SPOILER OFF
ja, ígyíkámunnye
eszméletlen élmény volt elsőre eljutni oda, pedig a monolithot nem is találtam meg... az a kidolgozottság, ami jellemző volt pl CNPPre -lásd a hullák és roncsok beszédes emlékművei-, a pittypittypittyzzzzzrzrzr -avagy a radioaktivitás zavara- és a komplexum tetején való mászkálás, ahová már huszonX éve nem tette ember a lábát... mondjuk SCben az utolsó részben esélyed sincs nyugodtan nézelődni.Chrom: nálunk egyik barátommal -ő volt ott az utolsó pályákat amikor toltam- a gyíkamunnye visszatérő poén... már félperce nemmondta, valami bajvan... megszólalt a hang, mi meg fetrengtünk a nevetéstől

Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Dell Precision 7710,17.3,FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M3000M 4GB VGA,WIN11
- Apple Watch S9 45mm Midnight Cellular, extra szíjakkal, 98% akkuval
- Dali Oberon 5
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eszméletlen élmény volt elsőre eljutni oda, pedig a monolithot nem is találtam meg... az a kidolgozottság, ami jellemző volt pl CNPPre -lásd a hullák és roncsok beszédes emlékművei-, a pittypittypittyzzzzzrzrzr -avagy a radioaktivitás zavara- és a komplexum tetején való mászkálás, ahová már huszonX éve nem tette ember a lábát... mondjuk SCben az utolsó részben esélyed sincs nyugodtan nézelődni.