Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
válasz
Fisbaan
üzenetére
Ez nem oldja meg a problémádat, de - remélem - legalább megnyugtat!
1.5.0.4-gyel és magyarítás felirattal kezdtem a gammát. Mocsár, Kordon, Szeméttelep, Dark Valley, Agroprom, Yantar, Vörös erdő, Katonai bázis...
A Katonai bázison jött az első crash, mikor a toronyból lévő fickót akartam kilőni. A utolsó gyorsmentés a bázis bejáratánál készült. Az automentés negyon messze van.
A következő 1.5.0.5-ös patchel valszeg kezdem előről.
-
katt777
félisten
válasz
Fisbaan
üzenetére
Hát, akkor Oblivion jobb. Kiírja, hogy bizonyos részek nem töltődnek be a mentésből, és már játszhatsz is. Persze azzal is jártam úgy, hogy több szinttel előbbről kellett újra játszanom.
Amúgy nem értem, totál mazochista ez a topic. Mindenki panaszkodik, hol milyen szar, de azért csak toljátok. Én egyelőre majd csak az ÜS2 után fogok szívni, addig talán javítanak még rajta. Annyi jó játék van! Csak sokat nem reklámoznak.szilva01: Jobb is ez így, hidd el.

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest