- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Ez érdekes. Baráti (zöld jelzés), vagy semleegs (sárga jelzés) bázison teszi ela figura automatikusan a fegyvert. Ellenséges területen még nem tapasztaltam ilyet, pedig a Depot már háromszor pucoltam ki, csak nincs értelme. Ha elteszi a fegyvert, akkor fedezékbe és nyomd meg a hármas gombot, alapértelmezettként aza géppityu, vagy amid van, gombja. Így elő kéne vennie a fegyvert.
A Depot sajnos nem lehet kipucolni a banditák mindig megjelennek. Én megmondom őszintén nagyon élvezema játékot, a fent tárgyalt bugokkal együtt, de ez a bandita kérdés már nekem is az agyamra megy (bár ahogyan mondtam, talán nem veteranon kellett volna újrakezdeni). Van egy M16-osom, upgradeltem, rá távcső, alulra gránátvető, alig rúg vissza, remek, sőt, még hangtompítót is szereztem rá. Na de ezt minek...
-a bandita fazonok (úgy mind a harmincan-negyvenen) azonnal meghallják, amint elsütöm az upgradelt anyámtyúkja fegyveremet
, pedig gondoltam csendben kiirtom egy részüket majd következik a többi, na nem. Csőstől rám támadnak, úgy kollektíve: "Itt a Borg. Minden ellenálllás hasztalan."
-továbbra is az a gondom, hogy a Clint Eastwood hosszú kabátos bandita faszik elnyelik a golyókat.Oké, fejlövés, de az nem mindig jön össze.
- a bandita faszik lefűrészelt csövő shotgunnal és egyéb ócskaságokkal is messzebbre lőnek, mint én a távcsöves tápolt fegyveremmel.Ennek ellenére szeretem a STALKERT, nem rohanok benne, szeretem a mellékküldetéseket is megcsinálni.
Más: én időgyorsítás modot használok. Na meg ha akarmám éjszaka is mehetnék, mert a ruhára upgrade-ként tetettem infrát, bár az annak fényében gyengül, ahogyan sérül a ruha és hát a banditák pontosan fejen találnak éjszaka is 100 méterről shotgunnal még akkor is, ha a lámpám nem ég. Persze az övék igen, de ekkor már 2 tárat kell egyre kilőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 Plus 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest