Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Nagyon kezd teli lenni a brém ezzel a bughalommal. Bementem Yantarba, és találkoztam ezzel a Lefty gyerekkel, meg egy kazal spanjával. Azt írja a játék küldetésként, hogy harcoljam magam keresztül a gyáron. Közben meg folyik az az idétlen pszí sugárzás mindenhonnan, nagyon idegesítő. De nem ez a leghervasztóbb, hanem az, hogy Lefty emberei, mihelyst átugorták a kerítést (van nekik egy barikád, lépcsőnek felrakva a falra), nem csinálnak semmit, állnak, mint F@sz a lakodalomban, és a mexólításra sem reagálnak semmit. Visszacaplatok Leftyhez, ő is les, mint a sült hal., F-re nem reagál. Pusztuljanak meg, csúsztak vele ismét hónapokat, ismét tűrhetetlen lett az eredmény, ráadásul átb@sztak, mint sz*rt a palánkon, mert a beígért új pályákból én eddig csak egy ótvaros mocsarat láttam,azt meg jól kitehetem az ablakba. Három-négy hónap múlva talán kész is lesz, és végre talán a scriptek sem döglenek meg. Ülj le fiam, egyes.
Aki azért itt tud, az segítsen...
Új hozzászólás Aktív témák

- Steam Deck Oled 512GB + eredeti dokkoló + fólia
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan dobozos Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth hangfal 2 év garanciával
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép EA FC 26 játékkal, 3 év gyári Sony garanciával
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest