Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5064) xFreex válasza shield (#5063) üzenetére


xFreex
aktív tag

Kezdésnek tessék.

Néhány hsz-el korábban beszúrtam egy képet a Clear Sky-os zónáról. Azt érdemes tanulmányozni.
(#4977) xFreex
A relikviákat nem kell kp-nak venni, mert azt akkor generálja, amikor az adott területre először belépsz.

Álltalános:
A felesleges étel mindig a csapos(ok)nak add el. Ők fizetnek érte legtöbbet.
Rengeteg plusz EÜ csomagot és kötszert találsz ha szétvered a kis fémdobozokat.
Néhány npc árul rejtekhely koordinátákat. Tőlük tudod megvenni a legtöbb Flashdrive rejtekhelyét.
Ebben a részben a relikviák nem termelődnek újra.
Az relikviákat Sidorovich-nak illetve a tudósoknak Yantarban tudod a legtöbbért eladni.
Néha előfordul, hogy a relikvia a detektoros megközelítéskor nem válik láthatóvá, még akkor sem ha pl Veles detektorral "éppen rajt állsz". Ez amiatt van, hogy a game a pálya alá spawnolta és így elérhetetlenné vált számodra.
Minden technikus másra specializálódott, de vannak átfedések. (pl Agropromban már el tudják végezni azokat a fejlesztéseket, amiket a mocsárban még nem.)
Technikusok:
Clear Sky - MP 5-ös géppisztoly
Stalker (kordon) - Wincheaster és AK-74-u
Bandita - SEVA ruha, Psy védelem
Szabadság - Mesterlövészpuskák, pontosság
Stalker (Agroprom) - Pisztolyok
Szolgálat - gépfegyverek tűzgyorsasága

Mocsár:
A mocsárban amennyire csak lehet tartózkodj a vízben mászkálástól, a felszerelésed gyenge és a vizek 90%-a sugárszennyezett.
Az első “tutorial” küldetésnél amikor Lebedev szól, hogy vigyázz az anomáliákra, akkor vedd elő a detektorod és keresd meg az első relikviádatt. (Medúza) Még nem tudsz vele mit kezdeni, de később jól fog jönni.
Szintén ugyan ez a küldetés, segíteni a Clear Sky frakciónak megvédeni az ellenőrzőpontot. Öld meg mindhárom vaddisznót. Ekkor teljesül a küldetés aminek a jutalma egy Flashdrive, amire szüksége lesz a technikusnak.
Az ingovány visszafoglalása küldinél mindenképpen segíts elfoglalni a Géptelepet (Renegát bázis). Jutalmad egy jobb CS-3 páncél lesz.
Ne felejtsd el meglátogatni a mocsárban a vasút alatti barlangot egy veles detektor és egy gravy vár rád. Ingovány térképén a bal felső sarok.
Miután visszafoglaltátok az ingoványt csinálj küldetéseket az osztagparancsnokoknak. Egyszeri "szerezz vissza" X tárgyat, meg ismételhető "hozz nekem" (lőszert, EÜ csomagot, Gránátot). Az ingoványban gránátot a nagy kocka faládákban találsz. A parancsnokok elfogadják a "lőszer szállítmányt" akkor is, ha csak 1db patron van a dobozban.
Ezzel a módszerrel, meg ha eladod a felesleget, összeszedhetsz annyi pénzt amiből megveheted a Clear Sky frakció legjobb páncélját amíg először el nem hagyod az ingovány területét: ez egy CS-1. Fejlesztésre még nem lesz elég pénzed, de később majd jut arra is. Ezzel a páncéllal nyugodtan kihúzhatod Limanskik.

A ruhák fejlesztésénél 2 fő irányvonal van.
Golyóállóság és tartósság
Anomáliavédelem

A ruha fejlesztésekor, fejlesztéstől függően növekszik a ruha súlya. Egy 9 kg-os ruciból akár13-14 kg is lehet a végén.

Csak addig vagy a Clear Sky frakció tagja míg először el nem hagyod a mocsarat. Ekkor semlegesre váltasz.

Egy jó sörétesért beszélj a csapossal. Kérj tőle rejtekhely infot. 1500-ér eladja a mocsárban annak a széfnek a koordinátáit amiben többek között egy Wincheaster van. Addig utasítsd el a többi ajánlatát, amíg ezt az 1500-ast nem kínálja.

Kordon:

Amint átérsz erre a területre Sidorovich üzen, hogy beszélne veled.
Csinálj egy mentést és indulj el bal oldalon a kerítés mentén. Ha tüzet nyit rád a géppuskás katona, akkor szedd a lábad, ne akard lelőni, ebből a pozícióból lehetetlen.

Beszélj Wolf-fal küldetésről. Megkér, hogy segíts az újonc stalkernek aki egyedül akar végezni egy falka kutyával. Válald el és ott helyben ments. Segíts az újoncnak és mindenképpen maradjon életben. Ha meghalt töltsd vissza.Csak tőle veheted meg a kordoni technikusnak szükséges egyik flashdrive rejtekhelyét.

Bocs hogy hosszú lett. :D

[ Szerkesztve ]

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.