- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Balathruin #34041 üzenetére
Igen, pontosan az a fegyver, es a The Armez Zone (TAZ)-t keszito modder (marokkoi ficko, a neve Mohamed) alakitotta at Sztalker fegyverre, a modelt en kuldtem neki - egy oldalon talaltam a neten, o is ismeri, tudott rola - es a keresemre megcsinalta az atalakitast, es tudott neki tenni animaciot is, de azon az aron, hogy az eredeti mellso markolatot le kellett szedje, mert nincs ilyenszeru fegyver az egesz Sztalker vilagban, azaz magyaran nem volt hozza olyan animacio ami talalt volna hozza (az egyeduli hasonlo fegyver az Eliminator, vagy mas modokbol a Steyr AUG ha jol emlekszem, de azok nem talaltak ehhez a modellhez), igy leszedte a mellso markolatot, es mint latod engedelyezve van tavcso, granatveto, es hangtompito.
De en ezekbol egyet sem hasznalok, csak a sima fegyvert, ugy ahogy van. Szerencsere maga a modell eleg nagy, nem ugy mint a Radiumban, ott kissebbnek tunik, azaz kicsit osszement a mosasban, de az is lehet, hogy az az eredeti meret es ez a modell nagyobb.
Amugy van egy teljesen uj modell is, ami kulonbozik a Turulostol es a Radiumostol is, ahogy elneztem [link] , de nekem a Turulos tetszik a legjobban, foleg, mert xFreex csinalt neki egy nagyon fasza texturat, sot, annak alapjan en is csinaltam egy sarga szinu markolatos valtozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest