- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Balathruin #34041 üzenetére
Igen, pontosan az a fegyver, es a The Armez Zone (TAZ)-t keszito modder (marokkoi ficko, a neve Mohamed) alakitotta at Sztalker fegyverre, a modelt en kuldtem neki - egy oldalon talaltam a neten, o is ismeri, tudott rola - es a keresemre megcsinalta az atalakitast, es tudott neki tenni animaciot is, de azon az aron, hogy az eredeti mellso markolatot le kellett szedje, mert nincs ilyenszeru fegyver az egesz Sztalker vilagban, azaz magyaran nem volt hozza olyan animacio ami talalt volna hozza (az egyeduli hasonlo fegyver az Eliminator, vagy mas modokbol a Steyr AUG ha jol emlekszem, de azok nem talaltak ehhez a modellhez), igy leszedte a mellso markolatot, es mint latod engedelyezve van tavcso, granatveto, es hangtompito.
De en ezekbol egyet sem hasznalok, csak a sima fegyvert, ugy ahogy van. Szerencsere maga a modell eleg nagy, nem ugy mint a Radiumban, ott kissebbnek tunik, azaz kicsit osszement a mosasban, de az is lehet, hogy az az eredeti meret es ez a modell nagyobb.
Amugy van egy teljesen uj modell is, ami kulonbozik a Turulostol es a Radiumostol is, ahogy elneztem [link] , de nekem a Turulos tetszik a legjobban, foleg, mert xFreex csinalt neki egy nagyon fasza texturat, sot, annak alapjan en is csinaltam egy sarga szinu markolatos valtozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest