- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berklac
csendes tag
A csete-paté közben megjelenik egy irányító azt is levadásztam azt hittem attól lett ellenség, ,na végig nyomom még egyszer /5.vagy 6.eset / de már tiszta hülye vagyok töle,sokkal keményebb balhékba voltam már, ez nem sikerül.
-
berklac
csendes tag
válasz
Medvelászló #3353 üzenetére
A Szabadság raktárban a Jupiter résznél, a gépjárműtelep egyik lakokocsijában lehet a föld alá lemenni.
-
berklac
csendes tag
Tisztelt Uraim, segítsen valaki !
Az lenne a gondom,hogy mikor a tudósoktól felveszem azt a feladatot ,hogy menjek a terepre méréseket végző Stalkereket megvédeni / Gonta nevű stalkert / ezt a feladatot nem tudom végrehajtani mintha meghülyülne a gépem, jön egy kítörés simán túlélem rejtekhely nélkül ,mindig kiírja hogy sikertelen küldetés, a Gonta átmegy ellenségbe le kell vadásznom mert lő rám ,mi a baj, nem tudom, annyira b.......a a csőröm , végig tudta nyomni ezt a részt. valaki gáz nélkül ?
Kérem ha valaki emlékszik rá , segítsen !
Köszönöm előre is.
berklac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest