Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Physicist03
üzenetére
Hát ja, addon nélkül még biztos nem tudtam volna megvenni és kimaxolni a második Exoskeletonom (először Szabadság majd utána Hajnal...) a kimaxolt SEVA ruhám mellett

Poén amúgy hogy a Duty mellett állok de Freedom páncélban rohangáltam
A Szolgálat Barátja achit meg valamiért nem kaptam meg, lehet tán azért mert Flintát a Szabadságnak köptem be...Más: Van az a Monolithos srác akit be kellett szervezni és eljött velem Pripyatba. Ott üldögélt a bejárat közelében a földszinten magában. Elmentem egy küldit megcsinálni valamerre aztán mire visszajöttem eltűnt... Vajon hová?

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Interactive Brokers társalgó
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A Szolgálat Barátja achit meg valamiért nem kaptam meg, lehet tán azért mert Flintát a Szabadságnak köptem be...
shield