Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Misi 007
üzenetére
Nekem is eredetiben van meg mind3. Dobozos. Használtan vettem, de úgy éreztem, hogy ennyivel tartozom a készítőknek...
/// Bakker! 400 zombi? Az ujjam elkopik, mire lelövöldözöm őket...
//Köszönöm azoknak a fórumtársaknak, akik jó előre figyelmeztettek a rejtekhely kialakítására a kivonási pontnál... -
Vladi
nagyúr
válasz
Misi 007
üzenetére
Az eredeti alkotásból készült módosítást nem lehet kereskedelmileg értékesíteni. Csak az eredeti alkotó teheti meg. Ez a törvény, ezrét a kiakadás.

(#4865) Misua:
Adomány gyűjtést is tarthatna, bár kétséges, hogy mennyi jön be. Vagy micro payment, becsületkassza alapon. Esetleg valami plusz szolgáltatást bizonyos összegért. Ilyen van a sourceforgon is.
Én adnék pár ezer forintot neki a nyüves szerszámos ládákért.

-
PeL
addikt
válasz
Misi 007
üzenetére
egy bugos/instabil modért 5 forintot nem adnék nem hogy 200-at... Másrészt mint utánad is írták meg ahogy én is írtam modért senkinek nincs joga pénzt kérni semmilyen körülmények között mivel ha jól tudom az összes játék végfelhasználói szerződésben is benne van hogy a játék részeit (a mod már a játék részének minősül) tilos áruba bocsájtani, pénzt kérni érte, illeglális tevékenységnek minősül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Minden, ami Unreal Engine
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield