Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
Blizzardking #33856 üzenetére
Ezt én sem nagyon értettem, bár inkább fegyveren belül jött elő, hogy ha megadják a sebzést x-re, akkor az adott lőszeren belüli különböző típusok esetében ez hogy alakul? Ha pl. van ugyanabból a kaliberből páncéltörő, akkor annak illene nagyobbat sebeznie, vagy nem sok értelme van a megkülönböztetésnek. Úgy lenne az igazi, ha az, amennyivel drágább, annyival nagyobbat is ütne.
-
shield
Topikgazda
válasz
Blizzardking #33856 üzenetére
Szerintem a modderek többsége a hasára üt és annyi a fegyver erőssége. Az is előfordul, hogy nem a fegyverbe való lőszer van hozzá rendelve. Ezeket általában nem kell a valósághoz hasonlítani.
Engem az szokott bosszantani, amikor egy távcsöves sniper egy karabély pontosságával bír.
SaGa59 készített egy realisztikusabb fegyver fájlt valamelyik modhoz, az oldalán biztos megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő