Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Múltkor beszéltetek valamiféle híd javításról és szerszámairól. Ez a limanszki híd lenne? Mikor van ez a feladat?
Először amikor még az angollal elkezdtem, akkor limanszkban legyaktam a zsoldosokat, akkor még az elején kaptam a küldetést a bányában összeszedni az elektronikai cuccokat, most hogy nem bántottam őket ezt a feladatot már nem kaptam meg az út menti táborban. És ha jól emlékszem, akkor írtátok, hogy valahol össze lehet velük futni.
Hamarosan viszem a Vöröserdőbe Vadásznak a rák elleni artit, majd megint próbálkozom a feladat felvételével.
Lehet, hogy random csinálja ezt a mod, mert én csak most jutottam Veles detektorhoz Agropromban, pedig Ti már előbb hozzájutottatok.
Nekem nagyon bejön ez a mod, kár hogy a rosztoki szaggatást és kilépést nem tudták megoldani. Igaz máshol nincs gond vele.Én nagyon szeretem a snipereket, ha van lehetőség használom is. Az AEK-971-re találtál távcsövet, mert én eddig nem. Egy Nato lőszeres távcsöves karabélyom van, jól jött Agropromban a katonai táborban, ház ablakából fejre mentem. Most megint megismételhetem a kirablás miatt. De most raktam le kötszert, eü.csomagot és sugárzás elleni gyógyszert is. Nagy g..ik voltak a katonák, jól beraktak az elektromos anomáliák közé.
De ezért ráb@sznak!Mit mondjak, nagyon jól tetted hogy neki álltál lefordítani. Nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön.
Walter nem emlékszem rá, hogy lenne. Na majd holnap megnézem. Ha nincs akkor veszek, nem hagyom veszni a 90 rugót.
Rosztokban van az a Moreau vagy valami ilyesmi nevű kereskedő, jól eldugva a hátsó épületeknél. Annál biztos lesz, mert drága cuccokat árul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Assetto Corsa Rally
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Óra topik
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ezért ráb@sznak!
shield