Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
Izlom = Iz(ga)lom

Latjatok hogy milyen izgatottan futkosnak es hadonasznak
Amugy baromira idegesit, hogy a burernek nem talaltam/tunk egy nagyon jo kifejezo nevet.En vagy 20 szot osszegyujtottem, aztan amikor idom lesz berakom, es lam megszavazzuk hogy melyik legyen, talan valakinek eszebe jut egy frappans elnevezes, ha egyik sem felel meg.
A zsonglor az eleg jo lenne, csak az nem magyar...Az alapjatekban eleg jol vannak elnevezve a mutansok, az oke, habar Saga59 toppantoja sem kutya, ez az izlomnak is szerintem pont talalo a nyurga (bocsi Erdo, de rohogtem hogy legnómoztad oket), Erdo mondjuk leröfizte a husikat, de az is jopofa, meg a csika/cseka is (habar vigyazat, a cseka az valami allambiztonsagi szerv volt a kgb elott ha jol emlekszem
)
A rágcsa is fasza, lehetett volna ugrancs is...
Az alkutya helyett lehetett volna mondjuk csikasz, mert valami farkaskeverekek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OpenMediaVault
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Könyvajánló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Hálózati / IP kamera
- Call of Duty: Black Ops 6
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield