Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
FeketePok
üzenetére
Igen, sajnos. Volt egy próbálkozásom fordítókat keresni, de szerintem megijedtek, mikor meglátták mihez is kellene segítség
Nem adom fel, ahol tudok még keresek fordítókat... De ha tudsz te is segíthetsz egy megosztással fórumokon, facebook-on vagy ahol megfordulsz. Itt a [link] -
SaGa59
őstag
válasz
FeketePok
üzenetére
Ennek a magyarítása még nincs kész, csak az első pár percnyi játékhoz tartozó szöveg lett lefordítva, meg a segédfájlok nagy része. Ha valaki nem segít be, jó darabig nem is lesz, mert legalább fél évre el vagyok látva könyv fordítással, a modokra ilyenkor sem időm, sem energiám nem marad, bocs… Február vége előtt biztosan nem tudok foglalkozni vele, de valószínű, utána se nagyon még legalább 4-5 hónapig, ha bejön az, amit a kiadótól hallottam.
Csak azért van feltöltve a munkafájl csomag, hogy ha valaki kedvet érezne hozzá, ne kelljen elölről kezdenie, ami már kész azt időpocsékolás lenne újra lefordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kompakt vízhűtés
- Sorozatok
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem adom fel, ahol tudok még keresek fordítókat... De ha tudsz te is segíthetsz egy megosztással fórumokon, facebook-on vagy ahol megfordulsz. Itt a
shield