Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #30248 üzenetére
Szerintem jó a Diverzans, csak nálam valamiért mentés visszatöltés problémák léptek fel megint, ezért is akadtam ki. Valószínűleg nem a moddal van a probléma. Korábban kifejtettem, de nem jött érdembeli reakció, így most szüneteltetem a Stalkerezést, csak a Stalkersoupot követem nyomon. Pl. Hubainak nem voltak vele gondjai, félek hogy az alap játék megválasztásommal lehet gond. Hubai kolléga mostanában nincs, így nem tudunk értekezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- EAFC 26
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest