Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Nekem 8 volt a legtöbb amit megtaláltam (már untam elégé a keresésüket).Pedig Physicist03 kolléga szerint valami brutális képződményt tudna belőle faragni a doki.A kolléga anno ezt írta nekem pü - ben (remélem nem haragszik meg érte) "Az artis küldetéshez: A nyelvi fájlokban utánanéztem, hogy mi is ez az Ürömtömb amihez a sok arti kell. Ha megvannak az artik "Болотный Доктор"-hoz kell menni (a küldit is ő adta) és ő fogja tudni létrehozni azt az artit. Egyébként elég durva a cucc, bármilyen anomália ellen megvéd és bármit meggyógyít. Szóval érdemes megszerezni"
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
En nem emlekszem, hogy barkinek is sikerult volna osszeszedni a kert kepzodmenyeket...mert mintha olyanrol lett volna szo, hogy amugy is mindegy.
SaGa59 atneztem a fegyvereket, hat eleg erosre vannak allitva, foleg ahogy magyaraztad, hogy 1.0-tol meghal egy pancelozatlan karakter.Na de ha pancelozva van, akkor az 1.0-bol mennyi jon le, mennyi marad a tenyleges sebzes, errol van valami adatod fejbol ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield