Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Angol verzió sincs belőle, pedig nem rossz széria. Csak eddig nem találtak rájuk az angolosító műhelyek. Talán jobb is így, mert a legtöbb angol inkább csak idegesítő, mint érthető, emiatt is vágtam bele a magyarításba...
A könyvek a Metropolis Média könyvei, eddig kettő jelent meg (a Szivercev saga két része), az elsőt (Halálos zóna) nem én fordítottam, annak a nyomtatott verziójából maradt ki a 21. fejezet. Egy "fan made" fordítása letölthető a Profundus Librum oldalról. Az e-könyv verzióból már nem hiányzik a fejezet, az eredeti fordító változata van benne, ami nem azonos a letölthető verzióval.
A második részt (A duplikátor gyermekei) én fordítottam, ez jelent meg eddig a munkáimból. Az oroszul Csernobil árnyai című kötet fordítását fejezem be épp. Ebben van egy regény meg néhány novella. A novellák augusztus óta a Galaktikákban jönnek ki egyesével. A regény tavasszal várható, már leadtam. Még az utolsó novellát csiszolgatom, kell hozzá 2-3 hét, mert inkább kisregény méretű. Az orosz kötet az alapjátékkal együtt jelent meg eredetileg.
Ha ez kész és a kiadó további lehetőséget is lát a sorozatban, akkor egy három kötetes történetet szemeltem ki, illetve a másik két játékkal azonos című két antológiát. Ezekkel el leszek legalább két évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- További aktív témák...
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield