- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
SaGa59 #27768 üzenetére
Persze tudom, hogy nincs benne Noé, azért tettem idézőjelbe, mert nem jutott eszembe az itteni neve.
A Szabadságosok lövöldöznek a Szolgálatra,sőt téged is megkér a góréjuk, hogy időre intézz el egy szolgálatos őrjáratot, akik ott tanyáznak a bárka fölötti út mellett.
Ezt már régen elvégeztem, a Karom mögötti barlangban a lezuhant kocsinál is voltam és a szerszámosládát is megtaláltam a barlangban. Azóta sem ad feladatot a Szabadság.
Fajd nekem semmit nem mond, csak mindig ugyanazt ismétli el, amikor beszéltetem.
Felveszed a Megvilágosultak főnökénél a dokumentumkeresős feladatot. Először a hídon kell összeszedni mindent, ahol megtámadnak a szabadságosok és a szolgálatosok is.
Ezen is régen túl vagyok, elvileg minden hidas doksit összeszedtem.
Valahol valami kimaradhatott és ezért nem tudok tovább haladni, de fogalmam sincsen hogy mi lehet az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DUNE médialejátszók topicja
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest