Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
SaGa59
üzenetére
Persze tudom, hogy nincs benne Noé, azért tettem idézőjelbe, mert nem jutott eszembe az itteni neve.
A Szabadságosok lövöldöznek a Szolgálatra,sőt téged is megkér a góréjuk, hogy időre intézz el egy szolgálatos őrjáratot, akik ott tanyáznak a bárka fölötti út mellett.
Ezt már régen elvégeztem, a Karom mögötti barlangban a lezuhant kocsinál is voltam és a szerszámosládát is megtaláltam a barlangban. Azóta sem ad feladatot a Szabadság.
Fajd nekem semmit nem mond, csak mindig ugyanazt ismétli el, amikor beszéltetem.

Felveszed a Megvilágosultak főnökénél a dokumentumkeresős feladatot. Először a hídon kell összeszedni mindent, ahol megtámadnak a szabadságosok és a szolgálatosok is.
Ezen is régen túl vagyok, elvileg minden hidas doksit összeszedtem.
Valahol valami kimaradhatott és ezért nem tudok tovább haladni, de fogalmam sincsen hogy mi lehet az.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield