Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield
üzenetére
Talán Hópelyhet vagy Galacsint adtam el, amiből fedezni tudtam. Veszélyes anomáliákban találhatsz értékes képződményt.
Sajnos csak akkor írja ki a bázist, ha elindulsz az úton, utána megjelennek a közelben lévő legfontosabb infók. A rejtekhelyet viszont megjeleníti.
Én bejártam a hasadékok mentét, lehet, hogy néhány kimaradt, így kirajzolódott a fejemben is egy térkép. Alapvetően két nagy területre osztható a térség, egy felső- és egy alsó részre, amelyeket további hasadékok szabdalnak.
(#25387) SaGa59
A szakadékok melletti bozótos, kis tisztásokkal tarkított területekről rengeteg gombát begyűjtöttem, talán 27 darab körülit, amiből csak keveset használtam el, mert spóroltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest