- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #25386 üzenetére
Talán Hópelyhet vagy Galacsint adtam el, amiből fedezni tudtam. Veszélyes anomáliákban találhatsz értékes képződményt.
Sajnos csak akkor írja ki a bázist, ha elindulsz az úton, utána megjelennek a közelben lévő legfontosabb infók. A rejtekhelyet viszont megjeleníti.
Én bejártam a hasadékok mentét, lehet, hogy néhány kimaradt, így kirajzolódott a fejemben is egy térkép. Alapvetően két nagy területre osztható a térség, egy felső- és egy alsó részre, amelyeket további hasadékok szabdalnak.
(#25387) SaGa59
A szakadékok melletti bozótos, kis tisztásokkal tarkított területekről rengeteg gombát begyűjtöttem, talán 27 darab körülit, amiből csak keveset használtam el, mert spóroltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tudományos Pandémia Klub
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest