- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #25386 üzenetére
Talán Hópelyhet vagy Galacsint adtam el, amiből fedezni tudtam. Veszélyes anomáliákban találhatsz értékes képződményt.
Sajnos csak akkor írja ki a bázist, ha elindulsz az úton, utána megjelennek a közelben lévő legfontosabb infók. A rejtekhelyet viszont megjeleníti.
Én bejártam a hasadékok mentét, lehet, hogy néhány kimaradt, így kirajzolódott a fejemben is egy térkép. Alapvetően két nagy területre osztható a térség, egy felső- és egy alsó részre, amelyeket további hasadékok szabdalnak.
(#25387) SaGa59
A szakadékok melletti bozótos, kis tisztásokkal tarkított területekről rengeteg gombát begyűjtöttem, talán 27 darab körülit, amiből csak keveset használtam el, mert spóroltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest