- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
CPT.Pirk #2474 üzenetére
furcsa, a végén mondani kéne, hogy kész vagyok, menjünk. mondjuk nagyon sokáig méricskél, olyan 50 mutánst biztosan ki kell lőni.
megvannak a mérések, és a forest anomáliánál ad spec eszközt.
Dr. Akula: ILt én egyes lövésben de félautomataként (gyorsklikk) használtam Jupiterben, úgy pillanatok alatt ment le. 100 méterre pontatlan volt, és kellett sokat lőni. meg mutánsokra vadásztam vele válról automata üzemmódban. de, 600 lövés az sok.
Thundert én speciális missziókra használtam, avagy városi harcra leginkább Pripatyban. 40 zombi egy irodaházban, Thunder oda a tökéletes. vagy a PKM
virkir: magyarításnál álmokat le kell tiltani.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CPT.Pirk #2474 üzenetére
Az Avalanche (eredeti nevén: AS VAL) 9x39-et használ mint a Vintar, ezt is Owl árulja Zatonban. Sztem cseréld le Lynxre (Nimbletől rendelhető a sniper fegyverek közt), az majdnem railgun. Persze fél kilométerre már annak is van ejtése, de sokkal kevésbé mint a szubszonikus (= lassú) 9x39-es lőszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- XPEnology
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest