- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
CPT.Pirk #2474 üzenetére
furcsa, a végén mondani kéne, hogy kész vagyok, menjünk. mondjuk nagyon sokáig méricskél, olyan 50 mutánst biztosan ki kell lőni.
megvannak a mérések, és a forest anomáliánál ad spec eszközt.
Dr. Akula: ILt én egyes lövésben de félautomataként (gyorsklikk) használtam Jupiterben, úgy pillanatok alatt ment le. 100 méterre pontatlan volt, és kellett sokat lőni. meg mutánsokra vadásztam vele válról automata üzemmódban. de, 600 lövés az sok.
Thundert én speciális missziókra használtam, avagy városi harcra leginkább Pripatyban. 40 zombi egy irodaházban, Thunder oda a tökéletes. vagy a PKM
virkir: magyarításnál álmokat le kell tiltani.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CPT.Pirk #2474 üzenetére
Az Avalanche (eredeti nevén: AS VAL) 9x39-et használ mint a Vintar, ezt is Owl árulja Zatonban. Sztem cseréld le Lynxre (Nimbletől rendelhető a sniper fegyverek közt), az majdnem railgun. Persze fél kilométerre már annak is van ejtése, de sokkal kevésbé mint a szubszonikus (= lassú) 9x39-es lőszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Könyvajánló
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest