- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musicking
aktív tag
Akkor úgylátom le kell mondanom az AF3ról az enot alatt, mert a merge patch nélkül nem indul el a játék. Pedig az sgm 2.2. alatt nagyon bejött a kiszámíthatatlan kitörések és az időjárás változás. Egyelőre jégre teszem az enot-ot és más kihívások után nézek a zóna térségébe.
Magyarításokkal kapcsolatban a complete modokon túl vagyok, az oblivion lost verziók jöhetnek,
A legendary-vel operálnék , de az pár küldetés után random crash-el és általában akkor mikor valami harc van kibontakozóban. Shader-re gyanakodtam, de az össze létezőt végigpróbáltam és nem javult ahelyzet, bár az is lehet a steames verzió nem tetszik neki és ha sikerül megtalálnom itthon a virágbolti verziót akkor azzal is letesztelem.
Ja és köszi mindenkinek a segítséget és az esetleges PM-ben küldött magyarítás linkeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest