- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
hubai1979 #16595 üzenetére
nem próbáltam, WiP-el is megálltam kicsit
Dead Island nagyon megfogott. Viszont csalódtam is benne: iszonyat bugos, ami a játékot nem érinti, inkább a "szemétparaszt" kategória. Sokan panaszkodtak fórumokon, megoldást nem találtam, de nem akkora para, csak bosszantó: pl. küldivel szopcsizok 2-3 órát, tényleg szeretem a játékokat kimaxolni, mindenhova felmászni, stb... végeztem, menni kellene felcsípni az XP-t, erre eltűnt a küldi a listából...Vagy szereztem egy rohadt ritka ütőt, kimaxolom, tuningolom... mire eltűnt szerelés után az inventory-ból. De ez más tárgyakkal is megesik, h eltűnnek. Nincs mentés, full auto-n ment. Egyik bázisba bemegyek, travel a másikra -mert akkor tutira ment. Utána másnap belépek, és a senki földjén vagyok egy kis kunyhóban, ahol nincs is travel...
Szinte egy húzóra kell lenyomni, amennyit lehet, mert ha kilépek akkor nem udom hol lépek be másnap. Ezeket mindenki szidja, de amúgy STALKER és Mass Effect óta ez a game ami tetszik nagyon.
-
Alienhun79
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- NextGen Gamer PC - Intel Core ultra 7 - RTX 5070 - 32GB DDR5 - Új,számlás,3év garanciával.
- Audio Physic CLASSIC 30
- Edifier S2000 MKIII 5 hónapos-Patika állapot-Másfél év garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest