Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Aarpok
üzenetére
1,5 óra próbálkozás után feladtam a dokumentumok keresését és inkább a játékfájlokban kerestem a megoldást, mert egyszerűen nem spawnolnak le. Nem hiszem, hogy én vagyok a béna, mert az x18ban elsőre meglett mindhárom doksi, képinfó és hasonlók nélkül. Szóval megtaláltam a játékfájlokban, bár nem nagyon értem, hogy miért a alapjáték quest_items.ltx-ébe rakták bele, mikor külön van ilyen az sgmnek, de mindegy. Aki belefutna ugyanebbe a hibába, vagy egyszerűen csak lusta, helyezze el a ui_main_menu.scriptben ezt:
elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F6 then
give_object_to_actor("val_lucas_quests_info_1")
elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F7 then
give_object_to_actor("val_lucas_quests_info_2")
elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F8 then
give_object_to_actor("val_lucas_quests_info_3")az elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F5 then self:mod_options() sor alá.
A fegyverek fejleszthetőségével kapcsolatban is jutottam valamire. Furcsálltam, hogy rengeteg különféle fejlesztési fa van, miért nem lehet ráhúzni egyiket-másikat az új fegyverekre, pl. abakan-aek vagy lr300-m4. A config fájlokban meg is van a hozzárendelés, csak ki volt sorkommentezve. Gondoltam kipróbálom, leveszem a kommentet, de nem sikerült. Aztán rájöttem, miért. Az upgrade scriptek konkrétan hiányoznak az Abakan, az LR300, a G36, a SIG550, az L85, a Grooza és a VAL esetében is. Sajnos hiába próbáltam meg az unpackerrel kicsomagolt alap játékfájlokat betenni, ettől még nem oldódott meg a gond, sőt a játék mostmár fagy. De legalább annyit elértem, hogy az optikákat, hangtompítókat és gránátvetőket lehet fel és leszerelni némely fegyveren, amelyen illett volna. De nem adtam fel, még dolgozom a problémán, valószínűleg azzal lesz a hiba, hogy a fejlesztések értékei és módja (nincsenek vagy-vagy fejlesztések az sgmben), valamint ez a teljes újraépítéses móka nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield