Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Vannak olyan fegyverek (pl: AEK) amik nem fejleszthetők.Ezeknél nem is adja ki a fejlesztési listát,ha jól tudom csak javítani tudják a szerelők.Azt nem tudom az Abakamot miért nem tudják pedig azt kellene nekik.Az sem mindegy hogy milyen szerszámkészlete van a szerelőnek (pl van neki kalibráló ill. finom akkor sem tud fejleszteni mert ezek egymásra épülnek először a durva utána a finom és végül a kalibráló).Ha van nála durva és finom akkor azokat tudja csinálni mert egyikből jön a másik.A doksikkal kapcsolatban talán Süni irta,hogy minden egyes betöltéskor változik a helyük tehát sosem lesznek ugyan ott.Én találtam már az egyiket egy félkör alakú betonhengerben az épület előtt illetve attól balra van egy fémtároló és az épület fala között.Tippet nem lehet adni mert mindig máshol vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield