Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Physicist03 #13003 üzenetére
Hú nagyon örülök, de attól még tény, hogy mókás és szokatlan.
-
rétisün
veterán
válasz
ja, olyanom nincsen
(#13004) Physicist03 kösz!
de most amúgy is az sgm-et akarom befejezni (bár abban is merülnek az elemek
)
illetve gondolkodom az alapjáték újbóli végigjátszásán (legfeljebb némi grafikai tuning, esetleg egy-két dolog kicsit feljavítva
), bár gyanítom elég fapadosnak tűnne az sgm/enot/sniper végigjátszása után.
most megint eszembe jutott, amikor először játszottam végig az alapjátékot....2 éve karácsony valamelyik napján, szépen nekikészülődtem hogy na most aztán jól végigjátszom vele az estét. betöltöttem az utolsó mentést (már a helikopterekhez kellett menni, de persze fogalmam sem volt még akkor a befejezésről) leadtam két lövést, azaz kb. még 10 másodpercet játszottam, és végeztem is.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Konkrétan ezt kell felrakni, hogy ne kelljenek elemek. Ez sima 2.2-höz van, de szerintem a többihez is jónak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest