Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
a CoP-ot 1.6.0.2-ig fel kell patchelned, a legtöbb modhoz az kell. az sgm-el (és változataival, enot, sniper) szinte új játékot kapsz, új (régi?) területekkel. új küldikkel, új frakciókkal.
az sgm-hez a gun addon, nos ez olyan dolog, hogy egyrészt tesz bele egy csomó új fegyvert, másrészt eléggé aránytalan lesz az egész (pl. távcsöves sörétes(?) illetve nagyon gyorsan lehet nagyon sok pénzt keresni, főleg az alpha csapat fegyvereivel) de ha ez nem zavar, tedd fel a gun addont is.
viszont utána nem tudod leszedni csak a gun addont, újra fel kell tenned a modokat, kihagyva a gun addont.(#12559) Physicist03: pont ezt mondom én is
újra is kezdtem emiatt a játékot régebben.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az Atmosfear és Absolut Nature igényli a videókarit és memóriát de próbáld meg sztem menni fog nálad.
újra is kezdtem emiatt a játékot régebben.....